Svamp- och purjolöksgryta

Ingredienser (4 port)
300 g färska champinjoner (tror att jag tog ca 20 st)
1 purjolök
1 tomat
2,5 dl kokosmjölk
2 msk sweet chilisås 
En halv lime
0,5 tsk salt
Smör

Gör så här
Skiva svampen, strimla purjolöken och skär tomaten i tärningar. Stek svampen i smör och tillsätt purjolöken efter några minuter. Låt svampen och purjolöken bli mjuka och tillsätt sedan kokosmjök, sweet chilisås och salt. Låt koka på svag värme i någon minut och rör sedan ner tomattärningarna och pressa i limen. Servera förslagsvis med ris.


/Maria

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0